Europa League: Ματς-πρόκληση για τον Ολυμπιακό (19:55) στο Μιλάνο κόντρα στην Μίλαν - iefimerida.gr

Europa League: Ματς-πρόκληση για τον Ολυμπιακό (19:55) στο Μιλάνο κόντρα στην Μίλαν

Ο Μαρτίνς μιλά στους παίκτες του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο μεγάλο στοίχημα στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ετοιμάζεται να παίξει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίσουν απόψε τη Μίλαν στο Σαν Σίρο (19:55, Cosmote Sport 2), για τη 2η αγωνιστική του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την ανακοίνωση της αποστολής επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις, καθώς άφησε εκτός τους Χριστοδουλόπουλο, Βούκοβιτς, Μπουχαλάκη και Ομάρ, ενώ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τσιμίκας. Αντίθετα, στην αποστολή συμμετέχει ο Τουρέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πρώτο μέλημα να μη δεχτούν γκολ και να μπορέσουν να απειλήσουν στις αντεπιθέσεις. Οι «ροσονέρι» μπορούν να υπολογίζουν στον Ιγκουαΐν, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά δεν είναι απολύτως έτοιμος.

Αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναμένεται να κάνει ο Μαρτίνς. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Τοροσίδης και στο αριστερό ο Κούτρης. Αλλαγή θα υπάρχει και στο κέντρο, όπου θα αγωνιστεί ο Γκιγιέρμε. Ο Τουρέ, στην πρώτη του αποστολή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, «παίζεται» αν θα ξεκινήσει.

Διαιτητής θα είναι ο Μπόμπι Μάντεν από τη Σκωτία.

Βαθμολογία 6ου Ομίλου

  1. Μίλαν 3 (1-0)
  2. Ολυμπιακός 1 (0-0)
  3. Μπέτις 1 (0-0)
  4. Ντουντελάνζ 0 (0-1)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League Ολυμπιακός Μίλαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ