Ληστές βασάνισαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες - iefimerida.gr

Ληστές βασάνισαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες

Ληστές βασάνισαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι μιας 84χρονης και μιας 82χρονης, τις οποίες αφού κακοποίησαν στη συνέχεια τις λήστεψαν. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε σπίτι στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr οι αδίστακτοι δράστες για περισσότερες από δύο ώρες έκαναν άνω κάτω το σπίτι των αδελφών και αφού δεν μπόρεσαν να βρουν χρήματα χτύπησαν τις άτυχες γυναίκες. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός θύματος

«Ήταν γύρω στη μια τη νύχτα. Δεν είχαμε κοιμηθεί και μιλούσα με την αδερφή μου. Ξαφνικά τέσσερα άτομα μπήκαν στο υπνοδωμάτιο κι άρχισαν να μας φωνάζουν και να ζητάνε τα λεφτά. «Δώσε μου τα λεφτά, πες μας πού είναι γιατί θα σε σφάξουμε» μου έλεγαν. Η 75χρονη γυναίκα προσπάθησε να σηκωθεί από το κρεβάτι και τότε ο ένας από τους τέσσερις «εισβολείς» τη γρονθοκόπησε.

«Μου έριξε γροθιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Ακόμη πονάω. Του έλεγα να μη με χτυπάει γιατί δεν είμαι καλά». Δύο εκ των ληστών φορούσαν κουκούλες, οι άλλοι δύο δεν είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά του πρόσωπου τους, ενώ και οι τέσσερις σύμφωνα με την 75χρονη φορούσαν γάντια, προφανώς για να μην αφήσουν αποτυπώματα.

Οι ληστές είναι φαίνεται ότι γνώριζαν τις δύο ηλικιωμένες, όπως επίσης ήξεραν και από πού θα μπουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Το σπίτι τους είναι ισόγειο και βρίσκεται στο τέρμα ενός μικρού στενού στην περιοχή του Ατσαλένιου. Οι δράστες δεν παραβίασαν την κεντρική είσοδο, υπό το φόβο ότι μπορεί να τους έβλεπαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ