Ο αγαπημένος συγγραφέας του Βαγγέλη Περρή είναι ο … Αρναούτογλου - iefimerida.gr

Ο αγαπημένος συγγραφέας του Βαγγέλη Περρή είναι ο … Αρναούτογλου

Βαγγέλης Περρής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την έλλειψη του Ηλία Ψινάκη από την τηλεόραση, την Ευγενία Μανωλίδου, και πολλά ακόμα τηλεοπτικά πρόσωπα μίλησε με το γνωστό χιουμοριστικό ύφος ο Βαγγέλης Περρής, ενώ αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος του συγγραφέας είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ» του ζητήθηκε να σχολιάσει τους τηλεοπτικούς αστέρες της φετινής σεζόν και είπε:

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Αχ, ο αγαπημένος μου συγγραφέας. Έχει γράψει ένα βιβλίο... Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που κάνει... είναι και ερωτευμένος, τον βλέπουμε και με πολλά χαμόγελα, πολλά κιλά...».

Για τον Ηλία Ψινάκη: «Η έλλειψή του είναι στο μυαλό όλων. Δηλαδή, είχαμε την κυρία με τα μεγάλα στήθη και όλοι σκεφτόμαστε τι θα γινόταν αν ήταν εκεί ο Ψινάκης. Πολλές φορές τον μελετάμε».

Για την Ευγενία Μανωλίδου: «Έχει αποκτήσει εμπιστοσύνη σε αυτά που σκέφτεται. Παλιά τα περνούσε από κοσκίνισμα και έχανε ένα βασικό κομμάτι, που ήταν ο αυθορμητισμός. Τώρα πια, ξέρει τα δικά της όρια και της εκπομπής, βγαίνει αυτόματα η αντίδρασή της για το τι συμβαίνει και αυτό την κάνει πιο χρήσιμη, χαριτωμένη και sexy».

Για το Χρήστο Φερεντίνο: «Όσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερος στο πρωινό, αλλά ο χρόνο στην τηλεόραση μετράει αλλιώς. Στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" είναι πολύ καλύτερος».

Για την Ελένη Μενεγάκη: «Φέτος κάνει μια πολύ καλή εκπομπή, σε σχέση με εκείνες των προηγούμενων χρόνων. Της έχει κάνει καλό η μετακίνηση. Κάνει πολύ καλές συνεντεύξεις και καλή επιλογή καλεσμένων».

Για την Ελεονώρα Μελέτη: «Για μένα, η Ελεονώρα κάνει μια εκπομπή από αυτές που εγώ δεν θα αντέξω να δω. Είναι πολύ όμορφη τώρα που έχει αδυνατίσει, έχει βελτιώσει την εικόνα και την αυτοπεποίθησή της, αλλά ως είδος εκπομπής δεν θα το αναζητούσα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο σχόλιο του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος είχε πει ότι από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» λείπει μόνο η Ανίττα Πάνια, λέγοντας με νόημα: «Πολλές φορές, ψάχνουμε να βρούμε κάτι να το χαρακτηρίσουμε χειρότερο από αυτό στο οποίο συμμετείχαμε εμείς για να νιώσουμε καλύτερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ