Μητσοτάκης: «Κακώς φύγαμε από τη συζήτηση για το φορολογικό» - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: «Κακώς φύγαμε από τη συζήτηση για το φορολογικό»

Μητσοτάκης: «Κακώς φύγαμε από τη συζήτηση για το φορολογικό»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την απόφαση του κόμματος να αποχωρήσει από τη συζήτηση για το φορολογικό. Συγκεκριμένα ο κ.Μητσοτάκης δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ ότι «κακώς φύγαμε από τη συζήτηση για το φορολογικό».

Παράλληλα αναφερόμενος στις τροπολογίες που φέρνουν εσπευσμένα στη Βουλή υπουργοί που προέρχονται από το κόμμα της ΝΔ, ο «γαλάζιος» βουλευτής υποστήριξε «δεν γίνεται τα κόμματα να διεκδικούν τα κόμματα μεγαλύτερη αξιοπιστία και νύχτα να περνάνε τροπολογίες για να παίρνουν χρήματα από τον κρατικό κορβανά».

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να προσθέσει και το δικό του όνομα στο μακρύ κατάλογο των πολιτικών, που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου. Δήλωσε ότι «δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό», ζήτησε τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης για τους απελπισμένους και πρόσθεσε ότι «το κράτος πρόνοιας οφείλει να κάνει κάτι με τους περιορισμένους πόρους που έχει. Θα πρέπει ο απελπισμένος να μπορέσει να μιλήσει σε κάποιον άνθρωπο όταν έχει φτάσει στο αμήν».

Τέλος αναφερόμενος στα ανεβασμένα δημοσκοπικά ποσοστά του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα, ο κ.Μητσοτάκης είπε «οι πολίτες αν θέλουν ψηφίζουν Καμμένο και Τσίπρα, αλλά μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν σφάλμα αναγνωρίζεται».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ