Συλλήψεις για κλοπή και ναρκωτικά σε Ηράκλειο και Χανιά - iefimerida.gr

Συλλήψεις για κλοπή και ναρκωτικά σε Ηράκλειο και Χανιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου υπόθεση κλοπής η οποία διαπράχθηκε την 17/09/2018 στο Ηράκλειο, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου Έλληνα για την κλοπή και σε βάρος 45χρονου Έλληνα για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, ο 22χρονος αφαίρεσε από το σπίτι 66χρονης κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 4.000 ευρώ τα οποία στη συνέχεια παρέδωσε στον 45χρονο. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Στο μεταξύ συνελήφθη, για ναρκωτικά 38χρονος ημεδαπός από τα Χανιά για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στα Χανιά μετά από έρευνα των αστυνομικών, στην πατρική του οικία και στην οικία που διαμένει. Πάνω από 380 γραμμάρια κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας οδήγησαν στη σύλληψη του συγκεκριμένου άνδρα ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Τα ναρκωτικά και η ζυγαριά που βρέθηκαν στην κατοχή του δεύτερου άνδρα / Φωτογραφία: astynomia.gr

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη συλλήψεις κλοπή Ναρκωτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ