Καϊλή: Η Κατσέλη είχε πει «ναι» στο ΔΝΤ και τώρα κάνει κριτική - iefimerida.gr

Καϊλή: Η Κατσέλη είχε πει «ναι» στο ΔΝΤ και τώρα κάνει κριτική

Καϊλή: Η Κατσέλη είχε πει ναι στο ΔΝΤ και τώρα κάνει κριτική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμύτατη κριτική άσκησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλη στους πρώην υπουργούς Χάρη Καστανίδη και τη Λούκα Κατσέλη.

Σε συνέντευξη της στον ΣΚΑΪ τόνισε «Ρωτάω τον Καστανίδη όταν ήταν υπουργός η ποινική ευθύνη τι απέγινε για υπουργούς, γιατί δεν παραγράφεται η ποινική ευθύνη, και φεύγει από την αίθουσα και δεν απαντάει. Η Κατσέλη ως υπουργός εισηγήθηκε να μπούμε στο ΔΝΤ και τώρα κάνει κριτική από άλλο κόμμα;»

Η βουλευτής αναφερόμενη στο τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 77χρονου χθες στην πλατεία Συντάγματος, υποστήριξε «Θα τα καταφέρουμε, είναι στο χέρι μας να βγούμε από αυτή τη δύσκολη θέση. Έχει έρθει ο λογαριασμός, έχει έρθει η ώρα να πάρουμε σοβαρές και σκληρές αποφάσεις, αλλά δεν πρέπει να χαθεί η ελπίδα. Η αντίδραση δεν πρέπει να πάει στα άκρα, πρέπει να πείσουμε τον κόσμο να ψηφίσει, να μην απέχει πρόσθεσε. Το μέτρο ενός πολιτικού είναι αν έχει εθνική συνείδηση».

Μιλώντας για το φαινόμενο των μαζικών καταθέσεων τροπολογιών η βουλευτής δήλωσε ότι «προσπαθούμε σε κάθε σημείο του κάθε νομοσχεδίου να ανακαλύψουμε τι κρύβεται από πίσω». «Δεν προλαβαίνουμε να σταματάμε τροπολογίες από υπουργούς και συναδέλφους δίνουμε μάχες και πολλά πράγματα δεν φτάνουν στη δημοσιότητα πριν γίνουν θέματα. Γενική διάταξη μπορεί να έχει προστεθεί σε ν/σ από υπάλληλο εν αγνοία του υπουργού» ανέφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ