Υποψήφια του GNTM πήγε στα καλλιστεία, δεν πήρε τίτλο και έφυγε από την πίσω πόρτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Υποψήφια του GNTM πήγε στα καλλιστεία, δεν πήρε τίτλο και έφυγε από την πίσω πόρτα [βίντεο]

Ηρώ Δημητροπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Ηρώ Δημητροπούλου την γνωρίσαμε στο Greece’s Next Top Model, όπου δέχθηκε σκληρή κριτική για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο και το σώμα της, με τη στήριξη της μητέρα της.

Η νεαρή μπορεί να απορρίφθηκε από τους κριτές του GNTM, ωστόσο, δεν πτοήθηκε και πήγε στα καλλιστεία, διεκδικώντας τον πολυπόθητο τίτλο.

Η 18χρονη, που δεν κατάφερε να πάρει κάποιον τίτλο, όπως είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» έφυγε από την πίσω πόρτα μαζί με τη μητέρα της.

«Η Ηρώ Δημητροπούλου πήγε χθες στα Καλλιστεία 2018. Εκεί κάποιοι από τους κριτές προφανώς σκέφτηκαν όπως η κυρία Κρίστι Κρανά που είπε πριν ότι δεν μου αρέσει το τόσο πείραγμα και το κορίτσι το συγκεκριμένο δεν πήρε κανένα τίτλο. Στεναχωρημένη έφυγε από την πίσω πόρτα μαζί με τη μαμά της», ανέφερε στον αέρα των Κου Κου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και συνέχισε: «Νομίζω δεν την έφαγαν τα κυκλώματα, ούτε οι πλαστικές, αλλά οι επιλογές που έχει κάνει. Αφού θα πήγαινες για Star Ελλάς γιατί έκανες πέρασμα από τα Πελοποννησιακά; Δεν βγήκε πρώτη στην «Β Εθνική» σε παίρνουν στην Α Εθνική, θα κάτσεις στον πάγκο».

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ