Σοκ στην κοινωνία του Ρεθύμνου από την 35χρονη Μήδεια - iefimerida.gr

Σοκ στην κοινωνία του Ρεθύμνου από την 35χρονη Μήδεια

Σοκ στην κοινωνία του Ρεθύμνου  από την 35χρονη ΜήδειαΣοκ στην κοινωνία του Ρεθύ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ρέθυμνο από την περίπτωση της 35χρονης «σύγχρονης Μήδειας» από την Αλβανία, η οποία στραγγάλισε την ίδια της την κόρη και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει με ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο cretalive.gr, την 35χρονη που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα την βρήκε ο ίδιος της ο σύζυγος όταν επέστρεψε στο σπίτι τους χτες το μεσημέρι και μάλιστα του άνοιξε η ίδια. Το θέαμα που αντίκρυσε όταν μπήκε μέσα στο σπίτι του, τον άφησε άφωνο. Η κόρη του ήταν νεκρή, από ασφυξία όπως είπε ο ιατροδικαστής, και ήταν νεκρή επί ώρες...

Ο άτυχος σύζυγος και πατέρας ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, ενώ η γυναίκα και η κόρη του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της 14χρονης. Η 35χρονη μητέρα υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία του Ρεθύμνου έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, αλλά όλα δείχνουν ότι τα η μόνη αιτία για το τραγικό συμβάν είναι τα ψυχολογικά προβλήματα της 35χρονης «Μήδεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ