Φθιώτιδα: Βρήκε τους διαρρήκτες να κοιμούνται στο σπίτι της! - iefimerida.gr

Φθιώτιδα: Βρήκε τους διαρρήκτες να κοιμούνται στο σπίτι της!

Περιπολικό /Φωτογραφία: intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το Σάββατο, στην περιοχή της Πελασγίας στην Ανατολική Φθιώτιδα, όταν μία γυναίκα πήγε να καθαρίσει το σπίτι που διέθετε προς ενοικίαση και βρήκε μέσα τρεις άγνωστους άνδρες να κοιμούνται αμέριμνα!

Είχαν, μάλιστα κατεβάσει, κουβέρτες προκειμένου να σκεπαστούν.

Φανερά τρομοκρατημένη η ιδιοκτήτρια, άρχισε να φωνάζει και να ζητά βοήθεια, με αποτέλεσμα οι τρεις άνδρες να τραπούν σε φυγή, πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού και αφήνοντας πίσω τους μία τσάντα με αντικείμενα και ένα χρηματικό ποσό.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Στυλίδας, αφού τα παρέλαβαν, τα έστειλαν για εξέταση στα ειδικά εργαστήρια, και εξετάζουν το ενδεχόμενο τα χρήματα να προέρχονται από άλλες διαρρήξεις.

Παράλληλα, σύμφωνα με το lamianow.gr, έστειλαν για ανίχνευση γενετικού υλικού τις… κουβέρτες που είχαν βρει στο σπίτι οι δράστες για να σκεπαστούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαρρήκτες Φθιώτιδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ