Σαν να αγγίζεις την Ακρόπολη -Σ' αυτό το roof garden θα πιεις, θα φας και θα απολαύσεις θέα μαγική [εικόνες] - iefimerida.gr

Σαν να αγγίζεις την Ακρόπολη -Σ' αυτό το roof garden θα πιεις, θα φας και θα απολαύσεις θέα μαγική [εικόνες]

Το The Zillers στην Μητροπόλεως/ Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέα μοναδική και σχεδόν πανοραμική στο κέντρο της Αθήνας, εκλεπτυσμένες γεύσεις και υπέροχα κοκτέιλ. Στο roof garden του Boutique Hotel The Zillers στην Μητροπόλεως έχεις κάθε λόγο να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ, απόγευμα, μεσημέρι...

Είτε πας στο The Zillers για ποτό, είτε για φαγητό, το σίγουρο είναι ότι η εκπληκτική θέα η οποία ξάφνου θα απλωθεί μπροστά σου, θα σε εντυπωσιάσει, θα σε χαλαρώσει και θα κάνει ακόμη ομορφότερη την απόλαυση του γεύματος, του δείπνου ή απλά του ποτού σου. Και σε κάθε περίπτωση θα σε χαλαρώσει.

Από την μία άκρη του ματιού σου το ρολόι της Μητρόπολης , στην ευθεία σου τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και τον φωτισμένο Παρθενώνα και στην άλλη άκρη τις καταπράσινες φυλλωσιές, διακοσμητικό του roof garden, το μόνο σίγουρο είναι πως η θέα σε αποζημιώνει στο έπακρον.

Έχοντας λοιπόν από την μία άκρη του ματιού το ρολόι της Μητρόπολης και στην ευθεία σου τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και τον φωτισμένο Παρθενώνα, το μόνο σίγουρο είναι πως η θέα αποζημιώνει και τους πιο απαιτητικούς, όλους όσοι θα σπεύσουν να σκεφτούν «έλα μωρέ δεν είναι και η μοναδική ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας»,

Ιδανικό για όλες τις ώρες, αυτό σίγουρα που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι το μενού.

Ωστόσο η θέα δεν είναι το μόνο δυνατό χαρτί του Boutique Hotel. Το ίδιο δυνατό χαρτί είναι και το μενού του.

Για τους λάτρεις της εκλεπτυσμένης ελληνικής κουζίνας και του ψαριού, το συγκεκριμένο εστιατόριο διαθέτει επιλογές που ιντριγκάρουν.

Τα μοντέρνα πιάτα βασισμένα πάνω στην ελληνική κουζίνα είναι η σπεσιαλιτέ του.

Ταρτάρ από ψάρι ημέρας, φράουλα, lime, μαγιονέζα ρόκα και σαμπούκο είναι η αρχή για ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων.

Το λαβράκι με χόρτα, φινόκιο, τσίλι, σταφίδες, σάλτσα με τζίντζερ και βασιλικό για κυρίως είναι από τα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις.

Άλλωστε η επιλογή αυτή ταιριάζει απόλυτα με λαβράκι με χόρτα, φινόκιο, τσίλι, σταφίδες, σάλτσα με τζίντζερ και βασιλικό για κυρίως.

Την τελική γεύση στον ουρανίσκο θα την αφήσει το γλυκό και από τους λαχταριστούς συνδυασμούς εμείς προτιμήσαμε την κρέμα λευκής σοκολάτας με τριαντάφυλλο, φιστίκι Αιγίνης και raspberry.

Και μην ξεχάσετε να δείτε τον κατάλογο με τα γλυκά... θα την κάνετε σίγουρα την ατασθαλία.

Αν πάλι προτίμησες το The Zillers για ένα χαλαρό ποτό, ο κατάλογος με τα κοκτέιλ αποδεικνύεται τρομερά ενδιαφέρον, καθώς οι εναλλαγές ξινού, γλυκού και πικρού θα απογειώσει τον ουρανίσκο σου.

Αν πάλι θέλετε να χαλαρώσετε με ένα κοκτέιλ... οι επιλογές είναι εξίσου ενδιαφέρουσες.

Πάντως εκτός από τα κοκτέιλ αξίζει να γευτείς κάποια από τις ετικέτες κρασιών που έχει στον κατάλογό του το εστιατόριο. Άλλωστε ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που πολλοί αναζητούν να κάνουν τη... μετάβαση από τα κοκτέιλς και πάλι στο κρασί με τις όμορφες, ταξιδιάρικες και ζεστές γεύσεις του...

Ωστόσο μην ξεχάσεις πέρα από το πιάτο ή το ποτήρι σου να χαζέψεις και για λίγα λεπτά την θέα.
Είναι από τις ωραιότερες
Α και για να μην ξεχαστούμε... και οι λάτρεις του brunch έχουν μία θέση στο The Zillers.
Οσοι επιθυμείτε να το επισκεφτείτε θα το βρείτε...
Μητροπόλεως 54!

Φωτογραφίες: Facebook, The Zillers

Μητροπόλεως 54, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0322 2277

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THE ZILLERS Ακρόπολη εστιατόρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ