Η Χάιντι Κλουμ καθαρίζει το πρόσωπό της με ένα προϊόν των 2 ευρώ που υπάρχει σε κάθε σπίτι - iefimerida.gr

Η Χάιντι Κλουμ καθαρίζει το πρόσωπό της με ένα προϊόν των 2 ευρώ που υπάρχει σε κάθε σπίτι

Η Χάιντι Κλουμ σε πρόσφατη εμφάνιση της /φωτογραφία: ap images/
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χάιντι Κλουμ εντυπωσιάζει αποκαλύπτοντας ένα από τα μυστικά της ομορφιά της, το οποίο δεν κοστίζει παραπάνω από δύο ευρώ.

Το διάσημο μοντέλο για τον καθαρισμό του προσώπου της χρησιμοποιεί, ούτε λίγο ούτε πολύ ένα προϊόν που κοστίζει μόλις 2 ευρώ. Ποιο είναι; Το γνωστό παιδικό σαμπουάν johnson's & johnson's.

Η Χάιντι Κλουμ καθαρίζει το πρόσωπό της με ένα προϊόν των 2 ευρώ που υπάρχει σε κάθε σπίτι  | iefimerida.gr 0

Το 45χρονο μοντέλο και κριτής του «Αμερική έχεις ταλέντο», πρόσφατα ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρία Amazon για την παραγωγή ενος fashion show.

Προκειμένου να είναι «φρέσκια» σε όλα τα πρότζεκτ της, δήλωσε οτι χρησιμοποιεί το παιδικό σαμπουάν johnson's & johnson's το οποίο «προσφέρει βαθύ καθαρισμό ενώ ταυτόχρονα είναι ήπιο στο δέρμα».

«Πιστεύω οτι ό,τι δίνεις στα παιδιά, είναι καλό και για τους ενήλικες», εξήγησε.

Μάλιστα, αποκάλυψε οτι ξεκίνησε να χρησιμοποιεί παιδικά προιόντα για την περιποίηση του προσώπου της, όταν έπαθε μία μόλυνση στο μάτι και ο γιατρός της, τής σύστησε αυτά τα προιόντα για να απομακρύνει με ήπιο τρόπο το μακιγιάζ της.

«Νομίζω οτι πολλά προϊόντα καθαρισμού είναι υπερβολικά δυνατά και απομακρύνουν την φυσική λιπαρότητα του δέρματος. Τα προιόντα που απευθύνονται σε παιδιά είναι καταπληκτικά, καθώς περνάνε από πολλούς ελέγχους για να εγκριθούν, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό».

Το διάσημο μοντέλο, πιστεύει οτι οι αυστηροί έλεγχοι που γίνονται στα παιδικά προιόντα τα κάνουν ιδανικά για ασφαλή χρήση που δεν φθείρει το δέρμα. Μάλιστα, το παιδικό σαμπουάν δεν περιέχει parabens και βαφές, κάνοντάς το πολύ πιο αγνό από άλλα προιόντα που προορίζονται για ενήλικες.

Ένα άλλο προιόν που χρησιμοποιεί είναι το Mario Badescu's Buttermilk Moisturizer, για ενυδάτωση ύστερα απο τον καθαρισμό.

Η φθηνή ρουτίνα καθαρισμού της Χάιντι Κλουμ αποκαλύφθηκε ύστερα απο όταν έγινε γνωστό το πόσο της κόστισε να ετοιμαστεί για τα βραβεία Emmy με την make-up artist Λίντα Χάι.

Συγκριτικά με τον καθαρισμό προσώπου της, η ετοιμασία μακιγιαζ της για τα βραβεία, μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα ακριβή...αφου κόστισε 578 δολάρια!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Love my @zacposen dress for tonight’s #Emmys ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum) στις 17 Σεπ, 2018 στις 4:23 μμ PDT

Η Χάιντι Κλουμ καθαρίζει το πρόσωπό της με ένα προϊόν των 2 ευρώ που υπάρχει σε κάθε σπίτι  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάιντι Κλούμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ