Γεννηματά: Ηθικό μειονέκτημα της κυβέρνησης η συμφόρηση μεταναστών στα νησιά - iefimerida.gr

Γεννηματά: Ηθικό μειονέκτημα της κυβέρνησης η συμφόρηση μεταναστών στα νησιά

Φώφη Γεννηματά//Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηθικό μειονέκτημα της κυβέρνησης χαρακτήρισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, την ασφυκτική κατάσταση στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από τη μακρόχρονη παραμονή των μεταναστών.

Η κ. Γεννηματά συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα κι αμέσως μετά η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στο κολαστήριο της Μόριας δεν υπάρχει αξιοπρέπεια, δεν υπάρχει ελπίδα - παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, μαζί με τους εργαζόμενους και τις άλλες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών».

Η Φώφη Γεννηματά τόνισε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο για το μέλλον αυτών των ανθρώπων η υπομονή των κατοίκων εξαντλείται και η ακροδεξιά ενισχύεται.

«Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειριστεί με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τους ευρωπαϊκούς πόρους. Αναδεικνύεται πια το ηθικό μειονέκτημα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ», υπογράμμισε και κατέληξε ότι είναι απαραίτητη η αποσυμφόρηση των νησιών τώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ