Αννα Γουίντουρ: Aυτά τα ρούχα πρέπει να πετάξεις από το παράθυρο για το 2019 [βίντεο] - iefimerida.gr

Αννα Γουίντουρ: Aυτά τα ρούχα πρέπει να πετάξεις από το παράθυρο για το 2019 [βίντεο]

Άννα Γουίντουρ/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αννα Γουίντουρ «έλυσε» την σιωπή της και μας εξήγησε τι θα πρέπει να πετάξουμε από το παράθυρο για το 2019.

Η διευθύντρια της Vogue μίλησε για τις συλλογές των Etro, Prada και Missoni και εξήγησε πως το διαφορετικό που συμβαίνει φέτος με την μόδα είναι πως οι σχεδιαστές δεν ψάχνουν ρούχα που να «φοράνε» οι απλές, καθημερινές γυναίκες, αλλά συνδυασμούς που να προσδίδουν στιλ.

Οτι είναι εκκεντρικό, σέξι και υπερβολικά «φουσκωμένο», τότε θα πρέπει να πεταχτεί από το παράθυρο, ανέφερε η Αννα Γουίντουρ.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπω νέους σχεδιαστές όπως ο Paul Andrew που αγκαλιάζουν την αισθητική που ο Riccardo Tisci είχε στη Burberry, μια ωδή στην γυναίκα που έχει καριέρα, πηγαίνει στο γραφείο και δεν θέλει ρούχα που φωνάζουν «κοιτάξτε με», θέλει κάτι πιο εκλεπτυσμένο», είπε η ίδια.

Η γυναίκα- θρύλος στην βιομηχανία της μόδας μάλιστα επικεντρώθηκε και σε δύο οίκους όσον αφορά την Εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.

ΤοΝ Giorgio Armani, τον οποίο χαρακτήρισε συνειδητοποιημένο, χαράσσοντας το δικό του μονοπάτι στην γυναικεία μόδα και τον Versace, ο οποίος την ενθουσίασε με τα φωτεινά του χρώμα, όπως το πορτοκαλί και το πράσινο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άννα Γουίντουρ μόδα Vogue
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ