Τα παγωτά, πλέον, είναι παρελθόν και η «βασίλισσα» σοκολάτα επιστρέφει δυναμικά. Γιατί χειμώνας χωρίς ένα κομματάκι λαχταριστής σοκολάτας δεν γίνεται.
Το ερώτημα, ωστόσο, είναι ένα: Την αποθηκεύουμε στο ψυγείο ή το ντουλάπι;
Ο chocolatier, Λουκ Οουεν, έρχεται να απαντήσει στο ερώτημα πολλών, εξηγώντας τι συμβαίνει με το αγαπημένο γλυκό.

Οπως υποστηρίζει, η θέση της σοκολάτας είναι μέσα στο ντουλάπι, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες αλλοιώνουν τη γεύση. Ωστόσο, τι γίνεται όταν η θερμοκρασία «αγγίζει κόκκινο». Ο Οουεν αναφέρει ότι μόνο τότε επιτρέπεται η αποθήκευση σε ψυγείο, υπογραμμίζοντας πως όταν έρθει η ώρα να την φάμε θα πρέπει να την αφήσουμε για λίγο σε θερμοκρασία δωματίου.
Για να πειστούμε ότι η γεύση της αλλάζει ανάλογα με τον χώρο αποθήκευσης, προτείνει να βάλουμε ένα κομμάτι από την ίδια σοκολάτα στο ψυγείο και το άλλο στο ντουλάπι και να συγκρίνουμε τις γεύσεις.
