Ποινική διώξη για τη... «ΓΕΝΟΠ Travel» άσκησε η Εισαγγελία - iefimerida.gr

Ποινική διώξη για τη... «ΓΕΝΟΠ Travel» άσκησε η Εισαγγελία

Ποινική διώξη για τη... ΓΕΝΟΠ - Travel άσκησε η Εισαγγελία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαρύτατες κατηγορίες απήγγειλαν οι εισαγγελείς για τα εικονικά τιμολόγια που προσκόμιζαν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ για τα ταξίδια και τις συνδικαλιστικές τους δράσεις.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά την προκαταρκτική εξέταση που διενήργησαν οι εισαγγελείς Αριστείδης Κορρέας και Ελένη Σίσκου, με αφορμή το περιβόητο πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για υπέρογκα -σύμφωνα με το αποτέλεσμα του ελέγχου- έξοδα της επιχείρησης προς τα σωματεία εργαζομένων.

Η δίωξη που άσκησαν οι δύο εισαγγελείς, βάσει των στοιχείων του πορίσματος, προϊόν ενδελεχούς μελέτης συμβάσεων αλλά και εξέτασης μαρτύρων σε βάρος κάθε υπευθύνου που συμμετείχε στην παράνομη δραστηριότητα, αφορά σε απιστία στην υπηρεσία, απάτη κατά συναυτουργία και κατά εξακολούθηση σε βάρος του Νομικού Προσώπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ