Η ΑΕΚ πήρε φορολογική ενημερότητα - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ πήρε φορολογική ενημερότητα

ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έστω και την τελευταία στιγμή, η ΑΕΚ εξασφάλισε φορολογική ενημερότητα από την εφορία και οι διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κάνουν αγώνα δρόμου για να αποφύγουν την τιμωρία αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την UEFA.

Μετά από αυτή την θετική εξέλιξη, ξεμπλοκάρονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ομάδας και είναι δυνατή η εκταμίευση του δανείου του Αλ Σουντάιρι, με το οποίο θα γίνει προσπάθεια να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν για τον φάκελο που θα αποσταλεί στην UEFA για να εξασφαλίσει ο «Δικέφαλος» την αδειοδότηση.

Σύμφωνα με το sport-fm.gr, h AEK ακόμη και αν δεν προλάβει να πάρει μία προθεσμία ημερών για να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, τότε θα προσφύγει στο CAS ευελπιστώντας πως θα μπορέσει να ανατρέψει μία πιθανή τιμωρία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο, με την προϋπόθεση να έχει τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ