Πόσο εύκολο είναι να αρπάξεις ένα παιδί από το πάρκο; -Ενα πείραμα σοκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Πόσο εύκολο είναι να αρπάξεις ένα παιδί από το πάρκο; -Ενα πείραμα σοκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η Κύπρος παρακολουθεί τρομοκρατημένη την υπόθεση απαγωγής δυο παιδιών απο το δημοτικό τους σχολείο, από έναν 35χρονο που υποδύθηκε τον δάσκαλο, όλων η σκέψη πάει στα δικά τους παιδιά.

Και ένα βίντεο απο ένα κοινωνικό πείραμα δείχνει πόσο εύκολο μπορεί να είναι το να αρπάξει κάποιος ένα παιδί, σε μόλις 3 λεπτά.

Μέσα από ένα κοινωνικό πείραμα, ο χρήστης του YouTube που είναι γνωστός ως Joey Salads πήγε σε μια παιδική χαρά και ζήτησε την άδεια των γονιών, για να μιλήσει σε παιδιά που παίζουν εκεί.

Ο άγνωστος στο πάρκο, κάνει μια απλή ερώτηση: «Θέλεις να δούμε και τα άλλα κουτάβια;».

Και στις τρεις περιπτώσεις, οι γονείς δίνουν την άδειά τους και πιστεύουν ότι τα παιδιά τους δε θα πάνε πουθενά. Το αποτέλεσμα, όμως, απογοητεύει. Ο άγνωστος χρησιμοποιεί ένα κουτάβι για κερδίσει την προσοχή των παιδιών και σε ελάχιστα λεπτά τον ακολουθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απαγωγή Κύπρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ