Μετεφερε 140 κιλά χασίς και μόλις είδε τους αστυνομικούς, το έβαλε στα πόδια - iefimerida.gr

Μετεφερε 140 κιλά χασίς και μόλις είδε τους αστυνομικούς, το έβαλε στα πόδια

Μετεφερε 140 κιλά χασίς και μόλις είδε τους αστυνομικούς το έβαλε στα πόδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή γύρω από το Κιάτο αναζητώντας το οδηγό οχήματος που μετέφερε 135 κιλά χασίς, στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών, ο οποίος ύστερα από καταδίωξη εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Ειδικότερα, στον κόμβο Κιάτου εντοπίσθηκε από άντρες της τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο να κινείται με υπερβολική ταχύτητα. Σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, ο οδηγός δεν σταμάτησε, ακολούθησε καταδίωξη και τελικά μετά από μερικά χιλιόμετρα, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στην εθνική οδό κι εξαφανίστηκε.

Στον έλεγχο που έγινε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, καθώς και στο πορτμπαγκάζ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 124 συσκευασίες χασίς, συνολικού βάρους 134,966 κιλών. Επιπλέον στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα καλάσνικοφ και τρεις γεμιστήρες με ενενήντα φυσίγγια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ