Στο πλευρό του Τζέιμς Μποντ Ελληνίδα καλλονή - iefimerida.gr

Στο πλευρό του Τζέιμς Μποντ Ελληνίδα καλλονή

Τζέιμς Μποντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελληνικό άρωμα θα έχει η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον διάσημο Βρετανό πράκτορα Τζέιμς Μποντ, καθώς Ελληνίδα καλλονή θα συμμετέχει στο καστ του sequel, όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την ταινία του Νίκου Περάκη «Ψυχραιμία», έγραψε στο Facebook: «Αγαπημένοι μου φίλοι, επίσημα ανακοινώνω ότι πήρα έναν ρόλο στη νέα ταινία του James Bond. Τουρκία σου έρχομαι! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Αυτή είναι επίσημα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου».

Στο πλευρό του Τζέιμς Μποντ Ελληνίδα καλλονή | iefimerida.gr 0

Αυτή πάντως δεν θα είναι η πρώτη συνεργασία εκτός συνόρων για την 24χρονη Τόνια, καθώς την έχουμε ήδη δει στο πλευρό του βραβευμένου Βρετανού ηθοποιού Τόμπι Τζόουνς, στο θρίλερ «Berberian Sound Studio».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ