5/5: Down & Out και Skull & Dawn στο Six d.o.g.s. - iefimerida.gr

5/5: Down & Out και Skull & Dawn στο Six d.o.g.s.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι :skull & dawn εμφανίζονται στο six d.o.g.s τη Πέμπτη 5 Μαΐου. Επίσημα εν δράσει από τα τέλη του 2002, όποτε κι έγιναν γνωστοί ως Défilé des Ames. Η αλλαγή του ονόματος επισημαίνει την στροφή του συγκροτήματος προς την ηχητική κατεύθυνση της αμερικάνικης country μουσικής, πάντα με την συντροφιά της avant garde αισθητικής και progressive στοιχείων στη σύνθεση. Η μουσική τους αποτελεί έτσι ένα συνονθύλευμα διαφόρων ετερόκλητων ειδών, κρατώντας όμως την απόχρωση της ευρωπαϊκής folk κουλτούρας που είχαν από την αρχή της σταδιοδρομίας τους. Τη περίοδο αυτή ετοιμάζουν το δεύτερό τους άλμπουμ, μια γεύση απ’ το οποίο θα δώσουν στο live.

Το βιογραφικό των Down & Out είναι λίγο πολύ γνωστό: Gary Moore, Johnny Winter, Blues Magoos και Taste, Beasts Of Bourbon, Radio Moscow, Firebird, The Sonics, είναι μερικά μόνο απ’ τα ονόματα με τα οποία έχουν παίξει ζωντανά.

six d.o.g.s : Αβραμιώτου 6-8, Τηλ: 210.3210.510 www.sixdogs.gr

Έναρξη: 9:30

Είσοδος: 7 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ live six dogs Down & Out Skull & Dawn Αβραμιώτου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ