Η Yahoo απολύει 2.000 υπαλλήλους - iefimerida.gr

Η Yahoo απολύει 2.000 υπαλλήλους

Η Yahoo απολύει 2.000 υπαλλήλους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικονομική κρίση «χτύπησε» και την Yahoo, η οποία ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στην περικοπή 2.000 θέσεων εργασίας. Στην ανακοίνωση της εταιρείας γίνεται λόγος για μειωμένα έσοδα και αυξημένο ανταγωνισμό.

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη της περασμένης χρονιάς, η Yahoo απασχολούσε περίπου 14.000 υπαλλήλους ύστερα από πολλές περικοπές. Τα έσοδα, κυρίως από τις διαφημίσεις, μειώνονται εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς η εταιρία έχει χάσει μερίδιο της αγοράς εξαιτίας του ανταγωνισμού από την Google και το Facebook.

Το περασμένο φθινόπωρο, η επικεφαλής Κάρολ Μπαρτζ απολύθηκε ύστερα από δύο χρόνια θητείας στη συγκεκριμένη θέση. Ο πρώην διευθυντής της eBay, Σκοτ Τόμσον, είναι αυτή τη στιγμή επικεφαλής και επιφορτισμένος με το έργο της αύξησης των εσόδων της εταιρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ