Ποιο ρόλο ονειρεύεται να ενσαρκώσει η Σκάρλετ Γιόχανσον - iefimerida.gr

Ποιο ρόλο ονειρεύεται να ενσαρκώσει η Σκάρλετ Γιόχανσον

Σκάρλετ Γιόχανσον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σκάρλετ Γιόχανσον μπορεί να είναι μόνο 27 ετών, ωστόσο έχει ήδη μια μακρά πορεία στη βιομηχανία του κινηματογράφου, καθώς ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία μόλις 9 ετών με την ταινία «North».

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Empire η ηθοποιός αναγνώρισε ότι έχει σταθεί αρκετά τυχερή μέχρι σήμερα στις επαγγελματικές της επιλογές, ωστόσο πρόσθεσε ότι είναι έτοιμη για πιο απαιτητικούς ρόλους. Είπε μάλιστα ότι όνειρό της είναι να υποδυθεί τη Νόρμα Ντέσμοντ, ηρωίδα της κλασσικής ταινίας του 1950 «Sunset Boulevard».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θέλει κάποια στιγμή να σκηνοθετήσει τη δική της ταινία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ετοιμάζω μια δική μου δουλειά εδώ και χρόνια. Θέλω να δουλεύω σε πράγματα που εμπεριέχουν μια πρόκληση για μένα, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Δεν θέλω να κάνω πράγματα που δεν με τρομάζουν έστω και λίγο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ