Μέσω δορυφόρων ο έλεγχος για το λαθρεμπόριο των καυσίμων - iefimerida.gr

Μέσω δορυφόρων ο έλεγχος για το λαθρεμπόριο των καυσίμων

Μέσω δορυφόρων ο έλεγχος για το λαθρεμπόριο των καυσίμων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σχέδιο για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων παρουσίασε το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο προέκυψε έπειτα από συνεργασία με το ΣΔΟΕ και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Οι ειδικοί μάλιστα εκτιμούν, ότι τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα «ακόμη και σε λιγότερο από ένα έτος», με τη προϋπόθεση βέβαια, ότι δεν σταματήσει η δουλειά που έχει ξεκινήσει.

Στα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων περιλαμβάνονται:

Η εγκατάσταση συστήματος δορυφορικού εντοπισμού όλων των σκαφών, που θα συντονίζει ο θάλαμος επιχειρήσεων του ΣΔΟΕ

Η ιχνηθέτηση όλων των καυσίμων που διακινούνται στην επικράτεια, όπου θα εντοπίζονται συγκεκριμένες λεπτομέρειες, για παράδειγμα ποιος είναι ο χονδρέμπορος που διακινεί τη συγκεκριμένη ποσότητα καυσίμου για την οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι είναι προϊόν λαθρεμπορίου.

Η αυστηροποίηση των ποινών για τη λαθρεμπορία η εγκατάσταση συστήματος για τον δορυφορικό εντοπισμό για όλα τα οχήματα διακίνησης καυσίμων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ