Πρόσκαιρες και τοπικές βροχές την Τετάρτη - iefimerida.gr

Πρόσκαιρες και τοπικές βροχές την Τετάρτη

Αττική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι βροχές στα κεντρικά και βόρεια της χώρας, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για την Τετάρτη, με την θερμοκρασία ωστόσο να σημειώνει μικρή άνοδο.

Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα γύρω ορεινά πιθανώς καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να σημειωθούν καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου. . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις. Πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στις Κυκλάδες. Τοπικά στη βόρεια Κρήτη θα κυμανθεί έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ