Απίστευτο! Εκλεψαν τη βρύση και το φωτιστικό, στο λιμάνι του Ηρακλείου - iefimerida.gr

Απίστευτο! Εκλεψαν τη βρύση και το φωτιστικό, στο λιμάνι του Ηρακλείου

Απίστευτο! Εκλεψαν τη βρύση και το φωτιστικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπληκτοι οι υπάλληλοι του Λιμεναρχείου και του ΟΛΗ διεπίστωσαν, ότι η μεγάλη διαρροή που παρατηρήθηκε στο βόρειο λιμενοβραχίονα- γνωστή και ως «λεωφόρος μπάι πας»- οφειλόταν στην κλοπή της βρύσης! Και οι κλέφτες δεν έμειναν εκεί. Αφαίρεσαν φεύγοντας και το φωτιστικό της τουαλέτας.

Η θρασύτατη κλοπή, όπως γράφει το Cretalive, διαπιστώθηκε όταν κλήθηκε το Λιμεναρχείο να ελέγξει γιατί έτρεχαν νερά στο μώλο. Τα νερά προέρχονταν από την πρώτη τουαλέτα που έχει εγκαταστήσει εκεί ο ΟΛΗ. Αμέσως ειδοποιθηκαν οι τεχνικοί του οργανισμού, οι οποίοι έκπληκτοι είδαν όπως δεν υπήρχε βρύση! Μάλιστα είχαν αφαιρέσει-και το φωτιστικό. Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Γιάννης Μπρας δήλωσε: «Μέχρι τώρα είχαμε τις φθορές που ελπίζαμε ότι θα σταματήσουν! Τώρα αυτό είναι πρωτάκουστο!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ