Βενιζέλος: «Δεν ξεκινάμε από το μηδέν, έχουμε μια αφετηρία χωρίς υποθήκες» - iefimerida.gr

Βενιζέλος: «Δεν ξεκινάμε από το μηδέν, έχουμε μια αφετηρία χωρίς υποθήκες»

Ευάγγελος Βενιζέλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενέσεις αισιοδοξίας προς τα αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έκανε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε συνάντηση του στην Ιπποκράτους με στελέχη πρώτου και δεύτερου βαθμού Αυτοδιοίκησης ο κ. Βενιζέλος επέμεινε ότι στόχος είναι το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο κόμμα στη νέα Βουλή, συσπειρώνοντας τις προοδευτικές δυνάμεις. Προειδοποίησε πως η εκλογική αναμέτρηση που έρχεται είναι «ιστορικά κρισιμότερη και δυσκολότερη» από οποιαδήποτε άλλη.

«Είναι πράγματι δύσκολη η κατάσταση, την αφετηρία πρέπει να την διαμορφώσουμε μόνοι μας» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας με νόημα: «Δεν ξεκινάμε από το μηδέν. Έχουμε μια αφετηρία χωρίς προσημειώσεις και υποθήκες». Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε αποφασισμένος να μιλήσει «μόνο τη γλώσσα της αλήθειας» διαπιστώνοντας ότι «έχει διαρραγεί η σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες» και ζήτησε από τα αυτοδιοικητικά στελέχη να εγκαθιδρύσουν μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους. «Ο δικός σας ρόλος καθοριστικός – είστε αγωγός για να περάσουμε τα μηνύματα μας στους πολίτες» τόνισε χαρακτηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ ως «πολυσυλλεκτικό κόμμα που αγκαλιάζει όλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ