Μαθήματα μαγειρικής: Τα μαχαίρια μου - iefimerida.gr

Μαθήματα μαγειρικής: Τα μαχαίρια μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχει σημασία το να ξέρεις αν κρατάς ένα μαχαίρι της τομάτας ή της μπριζόλας; Ένα μαχαίρι του σεφ ή ένα παπαγαλάκι; Έναν μπαλτά ή έναν κινέζικο μπαλτά;

Έχει, αν θέλεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου (ή είσαι Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω). Καταρχήν με κινέζικο μπαλτά δεν μπορείς να κόψεις τίποτα σκληρό, μόνο πρασινάδες.

Design: Wilson Cooke για τα Millys Store, 2009. (millyskitchenstore.co.uk)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ