Ποδοσφαιριστής καπνίζει ναργιλέ λίγες ώρες μετά την ήττα της ομάδας του - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστής καπνίζει ναργιλέ λίγες ώρες μετά την ήττα της ομάδας του

Άρσεναλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξαλλος με την εξωγηπεδική ζωή του Μαρουάν Σαμάκ είναι ο Αρσέν Βενγκέρ, καθώς ο Μαροκινός επιθετικός βρέθηκε μαζί με τον συμπατριώτη του, Αμπέλ Τααράμπτ σε μαγαζί με ναργιλέδες.

Ο 28χρονος άσος(δεξιά στην φωτογραφία) αποθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό μαζί με τον 22χρονο μέσο της ΚΠΡ να καπνίζουν ναργιλέ, λίγες ώρες μετά την ήττα των «κανονιέρηδων» από την ΚΠΡ με 2-1.

Ο Αλσατός τεχνικός των Λονδρέζων φαίνεται να είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με τον Σαμάκ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Άρσεναλ και σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, το καλοκαίρι θα αποτελέσει πιθανότατα παρελθόν από την ομάδα.

Δυσαρεστημένος με την ενέργεια του Τααράμπτ, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στη νίκη της ομάδας του, είναι και ο προπονητής της ΚΠΡ, Μαρκ Χιουζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ