Ποια είναι η Aϊρα, η πανύψηλη Λιθουανή του GNTM που τρέλανε τους κριτές με τα πράσινα μάτια της [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποια είναι η Aϊρα, η πανύψηλη Λιθουανή του GNTM που τρέλανε τους κριτές με τα πράσινα μάτια της [βίντεο]

Στιγμιότυπο από τo Greece's Next Top Model
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Greece’s Next Top Model είναι το fashion project του Star για τη νέα σεζόν και δείχνει ότι έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, ήδη από το πρώτο του επεισόδιο.

Οι πλαστικές επεμβάσεις είναι «κόκκινο πανί» για τους κριτές (Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό και Ηλιάνα Παπαγεωργίου): αρκετές κοπέλες εμφανίζονται στις οντισιόν έχοντας επέμβει στα φυσικά τους χαρακτηριστικά.

Αυτό το γεγονός όχι μόνο δεν προωθεί την πορεία τους μοντέλινγκ, αλλά καταφέρνει το εντελώς αντίθετο: ματαιώνει κάθε ενδεχόμενη συνεργασία με έναν μεγάλο οίκο μόδας.

Μια κοπέλα με εντυπωσιακή φυσική ομορφιά έκανε την εμφάνισή της στην οντισιόν του GNTM, στο επεισόδιο της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου. Η Aϊρα από τη Λιθουανία με το ακαταμάχητο βλέμμα της, το εντυπωσιακό ύψος της και τις αναλογίες της, εντυπωσίασε τους κριτές που -παμψηφεί!- της χάρισαν το διαβατήριο για την επόμενη φάση.

Δείτε το μοντέλο από τη Λιθουανία που εντυπωσίασε τους κριτές, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Greece's Next Top Model
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ