Πώς η Μέγκαν Μαρκλ καταφέρνει να περνά απαρατήρητη στο πλήθος, όταν πηγαίνει κομμωτήριο και γιόγκα - iefimerida.gr

Πώς η Μέγκαν Μαρκλ καταφέρνει να περνά απαρατήρητη στο πλήθος, όταν πηγαίνει κομμωτήριο και γιόγκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις εικασίες την περασμένη εβδομάδα, πως η Μέγκαν Μαρκλ βγάζει βόλτα τον σκύλο της έξω από το παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο, είναι φυσικό να αναρωτιέται κανείς πώς περνά την ημέρα της όταν δεν έχει βασιλικά καθήκοντα.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Μέγκαν έχει έναν αλάνθαστο τρόπο για να ζει μια κανονική ζωή όταν δεν εργάζεται. Όπως λέει το περιοδικό, η Μέγκαν προφανώς «περνά τα περισσότερα Σαββατοκύριακά της στο Κοτσγουόλντς με τον πρίγκιπα Χάρι. Όταν θέλει να βγει για να πάει σε ένα μάθημα pilates ή στο κομμωτήριο, συνήθως βγαίνει incognito φορώντας ένα καπέλο του μπέιζμπολ». Ακριβώς όπως στις ταινίες, η Μέγκαν φορά ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου και καταφέρνει να περνά απαρατήρητη και να ζει μια φυσιολογική ζωή.



Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν υπέγραψαν ένα διετές συμβόλαιο μίσθωσης ενός σπιτιού στο Κοτσγουόλντς μετά τον γάμο τους τον Μάιο, αναφέρει το Country Living. Το σπίτι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Λονδίνο, με αποτέλεσμα ο δούκα και η δούκισσα του Σάσεξ να περνούν εκεί τα Σαββατοκύριακά τους. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Country Living, το Soho Farmhouse, που η Μέγκαν έκανε το μπάτσελορ πάρτι της με θέμα το σπα, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, κάνοντας το Κοτσγουόλντς ένα ιδανικό μέρος για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Soho Farmhouse (@sohofarmhouse) στις 9 Φεβ, 2018 στις 2:44 πμ PST


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Soho House, το συγκεκριμένο κλαμπ που δέχεται μόνο μέλη, προσελκύει κυρίως όσους ασχολούνται με «τον κινηματογράφο, τη μόδα, την διαφήμιση, την μουσικά, την τέχνη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης», με τον στενό φίλο της Μέγκαν, Μάρκους Άντερσον να είναι σύμβουλος της εταιρείας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Soho Farmhouse (@sohofarmhouse) στις 16 Αύγ, 2018 στις 3:51 πμ PDT


Φαίνεται λοιπόν πως η Μέγκαν και ο Χάρι έχουν βρει το τέλειο καταφύγιο για να ξεφεύγουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φωτογραφία: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ