Η Κύπρος δεν έχει τα ριάλια να στείλει αποστολή στην Eurovision - iefimerida.gr

Η Κύπρος δεν έχει τα ριάλια να στείλει αποστολή στην Eurovision

Ήβη Αδάμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι μακριά το Μπακού, αδέλφια. Και η βενζίνη ακριβή», φαίνεται να είναι έτοιμη να πει -σύμφωνα με δημοσιεύματα- η Κυπριακή Βουλή στους υπεύθυνους της αποστολής για την φετινή Eurovision. Με άλλα λόγια, τα κονδύλια δεν εγκρίνονται. Και η Ήβη Αδάμου μένει σπίτι της.

«Κουράστηκα να νιώθω όμηρος πολιτικών και άλλων παιχνιδιών και συμφερόντων! Ζητάμε να μας δώσουν τα εργαλεία να κάνουμε τη δουλειά μας! Πόσο παράλογο είναι αυτό; Δεχόμαστε οποιοδήποτε έλεγχο απο οποιονδήποτε! Αν δεν εγκριθούν τα σχετικά κονδύλια φοβάμαι πως μεταξύ άλλων θα ακυρώσουμε τη συμμετοχή μας στη Eurovision».

Η συγκεκριμένη δήλωση της Εύης Παπαμιχαήλ, υπεύθυνης της Κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision, που έκανε το γύρο του διαδικτύου, έδειξε με χαρακτηριστικό τρόπο πόσο κοντά στην αποχώρηση βρίσκεται η Κύπρος από το φετινό διαγωνισμό της Eurovision που λαμβάνει χώρα στο Αζερμπαϊτζάν.

Αιτία η μη έγκριση, μέχρι την στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, από την Κυπριακή Βουλή του σχετικού μπάτζετ προς το κρατικό κανάλι.

Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάει η Κύπρος στην Eurovision.Ειδικά φέτος, εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Αν και είναι κρίμα να συμβεί αυτό την χρονιά που εκπροσωπός της είναι η υπερ-ταλαντούχα Ήβη Αδάμου, το αστέρι της οποίας ήταν δεδομένο ότι θα έλαμπε στον ουρανό του Μπακού.

Εκτός και αν γίνει κάποιου είδου συνεργασίας και αποφασιστεί να κατέβει η Ελλάδα (που επίσης δεν υπάρχει λόγος να πάει) με δυο Κύπριες τραγουδίστριες, δηλαδή τόσο την Ήβη Αδάμου, όσο και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Πως σας φαίνεται η ιδέα;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ