H Ριάνα κραδαίνει το (τεράστιο, φαλλικό) οπλοπυροβόλο της - iefimerida.gr

H Ριάνα κραδαίνει το (τεράστιο, φαλλικό) οπλοπυροβόλο της

Ριάνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανάγκη της Ριάνα να γίνει η επόμενη Μπιγονσέ είναι τόσο μεγάλη, που δέχτηκε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο να είναι ένας ρολίσκος στην $200.000.000 κινηματογραφική μεταφορά του επιτραπέζιου «Ναυμαχία». Αν και οι εικόνες που την δείχνουν να κραδαίνει ένα τεράστιο όπλο, γεμίζουν χαρά κάθε «στρατόκαψο» του πλανήτη.

Δεν θυμάμαι να έχω δει άνθρωπο να κρατάει τόσο μεγάλο όπλο, από την εποχή του Άρνολντ Σβατζενέγκερ στον Κυνηγό. Όμως ο Άρλνοντ είναι τουλάχιστον τρεις φορές το μέγεθος της Ριάνα.

Από την άλλη, η Ριάνα, έχει τρεις φορές μεγαλύτερη ανάγκη να μείνει στην δημοσιότητα.Και, κυρίως, να αντικαταστήσει στο συλλογικό ασυνείδητο την βασίλισσα Μπιγονσέ.

H Ριάνα κραδαίνει το (τεράστιο, φαλλικό) οπλοπυροβόλο της  | iefimerida.gr 0

Η διαφορά είναι ότι οι μάνατζερ της Μπιγονσέ της διάλεξαν προσεκτικά σε ποιά κινηματογραφικά πρότζεκτ θα ανακατευτεί. Τόσο το Austin Power και το Cadillac Records, όσο και το βραβευμένο Dreamgirls, είναι πράγματα για τα οποία δεν έχει κανένα λόγο να μετανοιώνει.

Η Ριάνα, από την άλλη πλευρά, είναι δεδομένο ότι σε τρια χρόνια από τώρα δεν θα θέλει να θυμάται ότι έχει παίξει ποτέ στο Battleship.

Την φαντασμαγορικά δηλαδή πολυέξοδη (με κόστος πάνω από $200.000.000) και προφανώς αχρείαστη κινηματογραφική μεταφορά του επιτραπέζιου Ναυμαχία, με τα πλοία του στόλου να δέχονται επίθεση από εξωγήινους.

Εμπνευσμένη από την τρομακτική επιτυχία του παιχνδιού, που έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 100.000.000 κομμάτι και έχει φέρει έσοδα άνω του ενός δις δολαρίων.

H Ριάνα κραδαίνει το (τεράστιο, φαλλικό) οπλοπυροβόλο της  | iefimerida.gr 1

Οι συμπρωταγωνιστές της (Λίαμ Νίσον, Τάιλορ Κίτς), όταν τους ρωτάνε πως είναι σαν ηθοποιός, λένε διάφορα διπλωματικά τύπου «Έχει πολύ ένταση».

Αν και, στην τελική, δεν έχει σημασία αν η Ριάνα αποδειχτεί καλή, κακή ή απλώς μέτρια.

Αυτό που μετράνε είναι τα πόστερ που την δείχνουν να κραδαίνει ένα όπλο, πόσο στενό είναι το μπλουζάκι της και πόσο πολύ της πάει το μαύρο μαλλί της.

H Ριάνα κραδαίνει το (τεράστιο, φαλλικό) οπλοπυροβόλο της  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ