Μπορεί σιγά σιγά να αφήνουμε πίσω το καλοκαίρι, δεν θα αφήσουμε όμως εύκολα πίσω τα κιλά που πήραμε.
Για να τιμήσω αυτά τα τρία νέα κιλά που είδα στη ζυγαριά -και για τα οποία παρεμπιπτόντως καθόλου δεν μου καίγεται καρφί- θα σας δώσω μια συνταγή από το πιο νόστιμο πιάτο που έφαγα και ξαναέφαγα αυτό το καλοκαίρι.
Εισαγωγή: Οι φετινές διακοπές με βρήκαν στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στην Κεφαλονιά.
Πανέμορφη, καταπράσινη, με αέρα ιταλικό (και ραδιοφωνικούς σταθμούς επίσης), με μια αρχοντιά και μια εξωστρέφεια που συναντάς σε αυτά τα υπέροχα μέρη της δυτικής Ελλάδας.
Το στοίχημα ήταν διπλό κάθε μέρα.
Πού θα πάμε ώστε να βρούμε την πιο ωραία παραλία και πού θα πάμε να φάμε παραδοσιακά αλλά όχι τουριστικά -καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Διαβάστε για την παραδοσιακή, Κεφαλονίτικη κρεατόπιτα στο bovary.gr