Αίθριος ο καιρός την Τρίτη, με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο - iefimerida.gr

Αίθριος ο καιρός την Τρίτη, με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο

Αττική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη με τις τοπικές νεφώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους σε ορισμένα σημεία της χώρας, και την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και προς το βραδύ ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες στη δυτική Μακεδονία όπου ενδέχεται να βρέξει κυρίως το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις που το απόγευμα στις Κυκλάδες θα είναι πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ