Χειροπέδες σε τέσσερις διακινητές και 15 παράνομους μετανάστες στον Εβρο - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε τέσσερις διακινητές και 15 παράνομους μετανάστες στον Εβρο

Χειροπέδες σε τέσσερις διακινητές και 15 παράνομους μετανάστες στον Έβρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η κυβέρνηση αναζητά λύση για το μεγάλο ζήτημα με τους μετανάστες και τη δημιουργία κέντρων κράτησης στον Έβρο αλλοδαποί διακινητές συνεχίζουν να φέρνουν παράνομα μετανάστες στην Ελλάδα.

Σήμερα συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί διακινητές στην περιοχή Φερών Έβρου που μετέφεραν από την Τουρκία στη χώρα μας 15 παράνομους μετανάστες, υπηκόους Συρίας και Ιράκ, μετά από συντονισμένη επιχείρηση.

Οι άνδρες της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αλεξανδρούπολης, ύστερα από παρακολούθηση, εντόπισαν τους διακινητές που αποβίβασαν από δύο πλαστικές βάρκες τους λαθρομετανάστες και τους οδήγησαν σε αγροτική οδό των Φερών.

Οι τέσσερις αλλοδαποί διακινητές, δύο υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 35 και 22 ετών και δύο Συρίας, ηλικίας 33 και 24 ετών, που κατηγορούνται για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ