Μέλη τοπικών κυβερνήσεων της Γερμανίας ενημέρωσε η Ρένα Δούρου -Για Διαπεριφερειακή Συνεργασία - iefimerida.gr

Μέλη τοπικών κυβερνήσεων της Γερμανίας ενημέρωσε η Ρένα Δούρου -Για Διαπεριφερειακή Συνεργασία

Η Ρένα Δούρου/ Φωτογραφία intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προοπτική διαπεριφερειακής συνεργασίας και ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, συζητήθηκαν κατά την συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, με αντιπροσωπεία μελών του γερμανικού κόμματος DIE Linke.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και μέλη του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Μέλη τοπικών κυβερνήσεων της Γερμανίας ενημέρωσε η Περιφερειάρχης Αττικής https://t.co/oluzsmdvHg pic.twitter.com/ZNdyMuVvPs

Επίσης η Περιφερειάρχης, απαντώντας ερωτηθείσα σχετικά, ενημέρωσε τα μέλη της αντιπροσωπείας για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας σε θέματα όπως είναι το προσφυγικό / μεταναστευτικό φαινόμενο, η κοινωνική πολιτική, τα ζητήματα των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής και των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρένα Δούρου περιφέρεια Γερμανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ