Εθνική ομάδα μπάσκετ: Κακή εικόνα και ήττα από την Γαλλία με 84-68 - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα μπάσκετ: Κακή εικόνα και ήττα από την Γαλλία με 84-68

Εθνική ομάδα μπάσκετ(Φωτογραφία: EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ήττα με 84-68 από τη Γαλλία γνώρισε στο Παρίσι η Εθνική μπάσκετ ανδρών, στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Σερβία και Γεωργία.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος άφησε εκτός 12άδας τους Γιάννη Μπουρούση και Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου αποβλήθηκε στις αρχές της τρίτης περιόδου, για έντονη διαμαρτυρία προς τους διαιτητές.

Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης με 13π.

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 38-31, 65-51, 84-68

ΕΛΛΑΔΑ (Σκουρτόπουλος): Καλάθης 4 (2/7 σουτ, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 6 λάθη, 1 κλέψιμο), Σλούκας 12 (2 τρίποντα, 5 ασίστ), Πρίντεζης 5 (2/10 σουτ), Παπανικολάου 7, Μήτογλου 6, Λαρεντζάκης 8 (2), Παπαγιάννης 13 (5/9 δίποντα, 3/3 βολές), Ντόρσεϊ 2, Μαργαρίτης, Παπαπέτρου 8 (1), Βασιλόπουλος 2

Η αποβολή Παπανικολάου

Με ντισκαλιφιέ αποβλήθηκε από την αναμέτρηση ο Κώστας Παπανικολάου. Ο παίκτης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του μετά την απόφαση του διαιτητή να χρεώσει με επιθετικό φάουλ τον Ντίνο Μήτρογλου. Ο Παπανικολάου πήγε στον διαιτητή και κάνοντας χειρονομίες με αποτέλεσμα να τον αποβάλει και ο παίκτης να πάει στα αποδυτήρια.

Λίγα λεπτά μετά την αποβολή ήχησε ο συναγερμός του γηπέδου, δημιουργώντας αναστάτωση. Οπως ενημέρωσε, η γαλλική ομοσπονδία και το οποίο μεταφέρθηκε από την κρατική τηλεόραση, εκείνος που χτύπησε τον συναγερμό πάνω στα νεύρα του ήταν ο ίδιος ο Κώστας Παπανικολάου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Ελληνας διεθνής υποστήριξε πως ο συναργερμός είχε αρχίσει να χτυπάει, πριν εκείνος πάει στα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ