Συναγερμός στο Μπάρνσλεϊ της Βρετανίας μετά από πληροφορίες για επίθεση γυναίκας με μαχαίρι - iefimerida.gr

Συναγερμός στο Μπάρνσλεϊ της Βρετανίας μετά από πληροφορίες για επίθεση γυναίκας με μαχαίρι

 Φωτογραφία: ΒΒC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε το πρωί στο Μπάρνσλεϊ της Αγγλίας με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας να αποκλείουν το κέντρο της πόλης μετά από πληροφορίες ότι μια γυναίκα επιτέθηκε με μαχαίρι η μασέτα κατά τουλάχιστον ενός ατόμου.

«Υπάρχει μεγάλη αστυνομική παρουσία στο κέντρο του Μπάρνσλεϊ σήμερα το πρωί (Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου) λόγω ενός σοβαρού περιστατικού», ανέφερε αρχική ανακοίνωση της αστυνομίας του South Yorkshire καλώντας το κοινό να αγρυπνεί και να αναφέρει ο,τιδήποτε ύποπτο στις Αρχές.

Ένας περαστικός τραυματίστηκε ελαφρά στο περιστατικό κοντά σε σταθμό λεωφορείων της πόλης των περίπου 90.000 κατοίκων, που βρίσκεται ανάμεσα στο Λιντς και το Σέφιλντ. Κι όπως έγινε γνωστό αργότερα συνελήφθη ένα άτομο. Οι Αρχές δεν αποκάλυψαν την ταυτότητά του καθώς η αστυνομία ερευνά αν πρόκειται για μεμονωμένο συμβάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ