Ο Πάγκαλος γράφει τώρα βιβλίο για το «Μαζί τα φάγαμε»! - iefimerida.gr

Ο Πάγκαλος γράφει τώρα βιβλίο για το «Μαζί τα φάγαμε»!

Ο Πάγκαλος γράφει τώρα βιβλίο για το "Μαζί τα φάγαμε"!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η περίφημη ατάκα του Θόδωρου Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε» που προκάλεσε θυελλώδεις αντιδράσεις στην ελληνική κοινωνία γίνεται τώρα βιβλίο.

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που ανακοίνωσε ότι δεν ξανακατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής ετοιμάζει βιβλίο όπου θα εξηγεί πώς φτάσαμε στην χρεοκοπία και πώς φαγώθηκαν τα δάνεια και οι πόροι του ελληνικού κράτους.

Οπως αναφέρει σήμερα ο μικροπολιτικός στα "ΝΕΑ" ο υπουργός ολων σχεδόν των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ θα καταγράψει την πορεία της χώρας προς την χρεοκοπία και θα αναφέρει τις ευθύνες των πολιτικών, των συνδικαλιστών, των επιχειρηματιών(;) αλλά και τις ίδιας της κοινωνίας.

Θα είναι ενδιαφέρον πάντως...να μάθουν οι πολίτες πώς ακριβώς έφαγαν τα χρήματα του ελληνικού κράτους τα οποία τα διαχειρίζονταν οι κυβερνήσεις και οι πολιτικοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ