Βραζιλία: Μαχαίρωσαν τον ακροδεξιό υποψήφιο για την προεδρία [βίντεο] - iefimerida.gr

Βραζιλία: Μαχαίρωσαν τον ακροδεξιό υποψήφιο για την προεδρία [βίντεο]

Jair Bolsonaro
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον ακροδεξιό υποψήφιο για την προεδρία της Βραζιλίας, Jair Bolsonaro, μαχαίρωσαν κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην πόλη Juiz de Fora.

Ο υποψήφιος για την προεδρία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αν και ο γιο του ανέφερε πως ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, το Globonews TV υποστηρίζει πως έχει πληγεί στο συκώτι, με την κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη.

Ο Bolsonaro μαχαιρώθηκε μέσα στη μέση του δρόμου, όταν οι οπαδοί του τον κρατούσαν στα χέρια.

Οι αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα για την επίθεση με μαχαίρι.

Ο Τύπος τον αποκαλεί Ντόναλντ Τραμπ λόγω των πολιτικών του ομοιοτήτων με τον λαϊκιστή Αμερικανό πρόεδρο. Τα σχέδια του Bolsonaro σε φόρους, εμπόριο, περιβάλλον θα μπορούσαν να έχουν αντιγραφεί από τον Τραμπ.

Brazil's far right presidential candidate Jair Bolsonaro just got stabbed during a campaign rally in the city of Juiz de Fora, in the state of Minas Gerais. Local media reports he was not seriously harmed (video credits: @BlogdoNoblat) pic.twitter.com/zvKmlDv328

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jair Bolsonaro επίθεση με μαχαίρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ