Γιαννίτσης: «Υπάρχει χώρος για νέο πολιτικό κόμμα» - iefimerida.gr

Γιαννίτσης: «Υπάρχει χώρος για νέο πολιτικό κόμμα»

Τάσσος Γιαννίτσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια απρόσμενη δήλωση λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εθνικές εκλογές, ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης εξέφρασε την πεποίθηση πως υπάρχει χώρος για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος.

«Το ζητούμενο δεν είναι το χρώμα της γάτας, αλλά αν πιάνει τα ποντίκια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννίτσης, τονίζοντας πως «αυτό που έχει σημασία είναι σε μια φάση κρίσης να μπορεί να αναδειχθούν πειστικές αντιλήψεις στα κρίσιμα προβλήματα και η δημιουργία μιας ευρύτερης προοπτικής».

Σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», ο υπουργός Εσωτερικών εκτιμά ότι η εκλογική διαδικασία θα στοιχίσει περίπου 60-70 εκατ. ευρώ, συμπληρώνοντας πως «η Δημοκρατία δεν μετριέται έτσι».

Τέλος, σχολιάζει χαρακτηριστικά ότι χαίρεται που δεν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ευ.Βενιζέλο στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ενός κόμματος Παπαδήμου, καλεί όσους μιλούν για κάτι τέτοιο να ξεπεράσουν τον φόβο τους, κάνοντας λόγο για την ανάγκη πραγματικής ειλικρίνειας για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα της κρίσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ