Το φάουλ του Χριστοδουλόπουλου στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός υποψήφιο για γκολ της χρονιάς από τη FIFA [βίντεο] - iefimerida.gr

Το φάουλ του Χριστοδουλόπουλου στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός υποψήφιο για γκολ της χρονιάς από τη FIFA [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φοβερό γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από φάουλ στο περσινό ΑΕΚ-Ολυμπιακός... ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη.

Σπουδαία διάκριση για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, του οποίου το εκπληκτικό γκολ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν συμπεριλήφθηκε στα υποψήφια για την κατάκτηση του πασίγνωστου βραβείου Puskas της FIFA.

Ο λόγος για την εκτέλεση φάουλ του Έλληνα μεσοεπιθετικού, όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2017-2018 και συγκεκριμένα στο ματς κόντρα στους Ερυθρόλευκους στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της Superleague, με το οποίο είχε ισοφαρίσει το σκορ σε 2-2 (τελικό 3-2 υπέρ των Κιτρινόμαυρων).

Ανάμεσα στο απίθανο «ψαλιδάκι» του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στη Γιουβέντους, τον Μοχάμεντ Σαλάχ, τον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Λιονέλ Μέσι, βρίσκεται και το τέρμα του Χριστοδουλόπουλου!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που Έλληνας ποδοσφαιριστής εισέρχεται στην εν λόγω λίστα, συνεπώς πρόκειται για τεράστια επιτυχία για τον Ελληνα ποδοσφαιριστή.

#Puskas Award: Polling is Open

Vote for #TheBest goal! #FIFAFootballAwards

? https://t.co/9AdqKqFGwB pic.twitter.com/G7Fb7hT1hX

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ