Η επιτομή της απλότητας -Η Κάτια Δανδουλάκη με ολόλευκο φόρεμα στο Ηρώδειο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η επιτομή της απλότητας -Η Κάτια Δανδουλάκη με ολόλευκο φόρεμα στο Ηρώδειο [εικόνες]

H Κάτια Δανδουλάκη στο Ηρώδειο/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ του Σαββάτου 1η Σεπτεμβρίου, το Ηρώδειο ήταν κατάμεστο.

Οι «Αχαρνής» σε απόδοση και σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου που άνοιξαν το φετινό Φεστιβάλ Επιδαύρου, απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού και στην Αθήνα.

Στο ρόλο του Δικαιόπολι ο Πέτρος Φιλιππίδης, βασικοί πρωταγωνιστές ο Παύλος Χαικάλης, ο Κώστας Κόκλας, ο Τάκης Παπαματθαίου και ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Η παράσταση έκανε ένα μεγάλο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα και χιλιάδες θεατές καταχειροκρότησαν την προσέγγιση στην κωμωδία του Αριστοφάνη.

Ανάμεσα στους θεατές, είδαμε την Κάτια Δανδουλάκη. Η Κάτια Δανδουλάκη, τoν φετινό θεατρικό χειμώνα ετοιμάζει μια μεγάλη παραγωγή: το αστυνομικό μυθιστόρημα «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» ανεβαίνει στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη με την σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη και ένα all star cast: Κάτια Δανδουλάκη, Δάνη Κατρανίδη, Αντώνη Καφετζόπουλο, Tάκη Χρυσικάκο , Τάνια Τρύπη, Λένα Δροσάκη και Τζένη Ρουσσέα.

H εμφάνιση της Κάτιας Δανδουλάκη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η επιτομή της απλότητας και κατ’επέκτασιν της κομψότητας.

Δείτε την εμφάνιση της Κάτιας Δανδουλάκη στο Ηρώδειο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ