Το ασυνήθιστο, αλλά ωραίο, όνομα του σκύλου του Χάρι και της Μέγκαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ασυνήθιστο, αλλά ωραίο, όνομα του σκύλου του Χάρι και της Μέγκαν [εικόνες]

Οζ ονόμασαν τον νέο τους σκύλο οι Χάρι και Μέγκαν. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι υιοθέτησαν έναν σκύλο και τώρα αποκαλύφθηκε το ασυνήθιστο όνομά του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται ως πηγή της είδησης την βασιλική βιογράφο Σάλι Μπέντελ Σμιθ, το νέο σκυλί του βασιλικού ζευγαριού ονομάζεται Οζ.

Η Daily Mail εικάζει επίσης το λόγο για το όνομα αυτό, λέγοντας πως το νιόπαντρο ζευγάρι έδωσε το όνομα αυτό στον νέο τους σκύλο, εξαιτίας του επερχόμενου ταξιδιού τους στην Αυστραλία, ή Οζ όπως είναι γνωστή, της πρώτης του βασιλικής περιοδείας.

Τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν λατρεύουν τα σκυλιά. Στη φωτογραφία, την ώρα που παίζουν με τους σκύλους του προέδρου της Ιρλανδίας.



Αν και κανείς δεν έχει δει ακόμη φωτογραφίες του μαύρου λαμπραντόρ, φαίνεται ότι ο σκύλος έχει εγκατασταθεί μαζί με τον Γκάι της Μέγκαν, ένα Beagle που έφερε μαζί της από τον Καναδά όταν μετακόμισε, στο Nottingham Cottage στο παλάτι του Κένσινγκτον.

A post shared by HRH The Duke And Duchess (@royalharryandmegan) on Aug 13, 2018 at 4:19am PDT


Προτού απενεργοποιήσει όλες τις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μέγκαν δημοσίευε τακτικά φωτογραφίες από τα σκυλιά της. Παράλληλα με τον Γκάι, η Μέγκαν είχε άλλο έναν σκύλο όσο ζούσε στο Τορόντο, που ονομάζεται Μπόγκαρτ. Ωστόσο, πιστεύεται ότι ο Μπόγκαρτ ήταν πολύ μεγάλος σε ηλικία για να κάνει το ταξίδι για το Ηνωμένο Βασίλειο πριν από το γάμο της δούκισσας του Σάσεξ με τον πρίγκιπα Χάρι νωρίτερα φέτος.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ