Tα 4 απλά βήματα για να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για το φθινόπωρο - iefimerida.gr

Tα 4 απλά βήματα για να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για το φθινόπωρο

Instagram @julianwatsonagency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του.

Όπως πάντα, η πιο ηλιόλουστη εποχή του χρόνου, μας χάρισε την πολυπόθητη λάμψη και πλέον έρχεται η στιγμή να την αποχαιρετήσουμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την νέα εποχή που έρχεται.

Ενώ συνηθίζουμε να συνδέουμε το εποχιακό layering με τη μόδα, η ίδια φιλοσοφία μπορεί σίγουρα να εφαρμοστεί στην ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας μας.

Μπορεί να ακούγεται κλισέ: η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ενυδατώνουμε και να προστατεύουμε με SPF το δέρμα κι αυτή την εποχή του χρόνου.

Καθώς ο καιρός αρχίζει να δροσίζει, μπορεί να παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας παράγει λιγότερα φυσικά έλαια. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας, αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό, εξηγούν οι δερματολόγοι.

Εμείς βρήκαμε τα 4 πιο απλά και γρήγορα tips για να κάνετε την μετάβαση της skincare routine σας από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο και το δέρμα σας να είναι σωστά προετοιμασμένο.

Tα 4 απλά βήματα για να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για το φθινόπωρο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ