Ντόρα: Εχουμε ένα ξεχαρβαλωμένο κράτος -Ο Ρουβίκωνας μας κάνει ρόμπα διεθνώς - iefimerida.gr

Ντόρα: Εχουμε ένα ξεχαρβαλωμένο κράτος -Ο Ρουβίκωνας μας κάνει ρόμπα διεθνώς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονα αντέδρασε η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη στη νέα έφοδο του Ρουβίκωνα, αυτήν τη φορά στο υπουργείο Εξωτερικών.

Έχουμε να κάνουμε με ένα απολύτως ξεχαρβαλωμένο κράτος, δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η εικόνα με την έφοδο του Ρουβίκωνα σήμερα στο ΥΠΕΞ θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο και θα μας κάνει ρεζίλι διεθνώς, είπε.

«Αυτά... τα μωρά μάς κάνουν ρόμπα διεθνώς», τόνισε η κυρία Μπακογιάννη, σχολιάζοντας ότι «υπάρχει επισήμως ανοχή... αφού σου λέει η κυβέρνηση ότι τα παιδιά αυτά κάνουν ακτιβισμό».

Όπως είπε η κυρία Μπακογιάννη, αναφερόμενη στα θέματα ασφάλειας, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καθαρίσει τα Εξάρχεια».

Η Ντόρα Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία θα υπερασπιστεί το δικαίωμα του πολίτη στην ασφάλεια, ενώ αναφέρθηκε και στον νόμο Παρασκευόπουλου που επέτρεψε την αποφυλάκιση του καταδικασμένου για απάτη Αριστείδη Φλώρου της Energa: «Ο νόμος Παραρσκευόπουλου πρέπει να αλλάξει άμεσα, ώστε να γλιτώσουμε απο τους υπόλοιπους απατεώνες που θα βγουν από τις φυλακές».

Η κυρία Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στις συνεργασίες αμέσως μετά τις εκλογές: «Η ΝΔ, και αυτοδύναμη να βγει από τις εκλογές, έχει την υποχρέωση να ακολουθήσει την αντίθετη πορεία από αυτή που ακολούθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόρα Μπακογιάννη Ρουβίκωνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ