Το σακάκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έγινε το απόλυτο viral -Με κεντημένα αρχαία αγάλματα [εικόνα] - iefimerida.gr

Το σακάκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έγινε το απόλυτο viral -Με κεντημένα αρχαία αγάλματα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αγάπη του για την Ελλάδα έδειξε για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα social media, μόνο που αυτή την φορά το έκανε με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Κι αυτό γιατί ο ίδιος αποφάσισε να φορέσει ένα γκρι σακάκι που από έξω φαίνεται κανονικό, αλλά από μέσα έχει μία ιδιαίτερη έκπληξη και συγκεκριμένα ένα αρχαίο γλυπτό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φωτογραφήθηκε, λοιπόν, με ένα σακάκι δια χειρός Γιώργου Παπαδόγαμβρου, ο οποίος θεωρείται από τους μάστερ σχεδιαστές γαμπριάτικων κουστουμιών και έδειξε την λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά.

A post shared by Papadogamvros Giorgos (@papadogamvros) on Jul 30, 2018 at 9:36am PDT

Συγκεκριμένα ο άσσος του NBA φόρεσε ένα σακάκι όπου και στις δύο πλευρές από μέσα φαίνεται η εικόνα του αγάλματος της Θεάς Αθηνάς.

Μάλιστα το άγαλμα είναι γνωστό και κοσμεί τον περίβολο της Ακαδημίας Αθηνών, ενώ είναι μία δημιουργία του γλύπτη Λεωνίδα Δρόση.

Στην εικόνα η θέα Αθηνά παρουσιάζεται πάνοπλη και έτοιμη για μάχη, με το δόρυ της σε ένταση και την ασπίδα ανασηκωμένη και γι΄αυτό ακριβώς το λόγο το όνομα του αγάλματος είναι «Αθηνά Πρόμαχος».

Το σακάκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έγινε το απόλυτο viral -Με κεντημένα αρχαία αγάλματα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ