Τα ζώδια της Παρασκευής 30 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 30 Μαρτίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 30 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η συναισθηματική σας ζωή έχει όλες τις προϋποθέσεις να βελτιωθεί. Θα υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επικονωνίας. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν από το παρελθόν. Περιορίστε την ανυπομονησία και την βιασύνη γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οδηγηθείτε σε λάθη. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας.

Ταύρος

Όσοι είστε δεσμευμένοι, είστε σε ισορροπία. Προσέξτε όμως, πάρτε τις αποφάσεις μόνοι σας και μην επηρεαστείτε από κανέναν. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο εγωισμός και οι συναισθηματικές σας ακρότητες και από τους δύο θα φέρουν προβλήματα μεταξύ σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο που υπάρχει και να μην δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην ξεσπάσετε στο ταίρι σας.

Δίδυμοι

Στα οικονομικά σας, η σύνεση, ο προγραμματισμός και η εγκράτεια είναι οι παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο που είσαστε. Στην ερωτική σας ζωή, φροντίσετε να τηρήτε τε τις υποσχέσεις σας, γιατί ο σύντροφος σας νιώθει ότι τον παραμελείτε και δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά γι΄ αυτόν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στις συνεργασίες σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας. Θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν έντοντα αυτές τις μέρες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε στη ζωή σας. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, να θυμάστε πως η δυνατότητα να φανερώσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, είναι μια ένδειξη ωριμότητας και θάρρους. Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Λέων

Αναθεωρήσεις στα σχέδια και στους στόχους σας είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αυτό το διάστημα. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι πειθαρχία σε μακροπρόθεσμο πλαίσιο. Οι προτάσεις και οι συνεργασίες που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο μπορεί να κρύβουν οικονομικές παγίδες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα αρχίσει να ομορφαίνει η ζωή σας, λόγω μιας ξαφνικής γνωριμίας που θα κάνετε σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείτε. Όσοι από εσάς διαπιστώσετε αυτήν την περίοδο προβλήματα στο σπίτι ή στη δουλειά μην απογοητευτείτε.

Παρθένος

Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, γιατί θα αποκτήσετε καινούργια προβλήματα. Είναι πλέον ένα ευνοϊκό διάστημα και θα είστε σε θέση να υπογράψετε με επιτυχία συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια. Οργανώστε λίγο καλύτερα τις κινήσεις σας. Προσέξτε μια τάση υπερκαταναλωτικής μανίας που μπορεί να σας πιάσει και να επιβαρύνει τα οικονομικά σας.

Ζυγός

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι πειθαρχία σε μακροπρόθεσμο πλαίσιο. Θα βγάλετε πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Στα συναισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώθετε ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείτε πολύ από τις υποχρεώσεις σας και θα βγάλετε γκρίνιες στο ταίρι σας.

Σκορπιός

Στα επαγγελματικά σας, θα σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτήν την περίοδο και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για σας. Τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Τοξότης

Από την μια μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας από εκεί που δεν το περιμένετε. Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκληθεί ψυχολογική αναστάτωση με αφορμή κάποια οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέξετε γιατί δεν αποκλείονται οι εντάσεις και τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι κοινωνικές επαφές και εμφανίσεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Παρόλα αυτά σε πολλούς από εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε.

Αιγόκερως

Ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το διάστημα για εσάς. Θα μπορέσετε τώρα να βελτιώσετε τις συνθήκες και να τα ξαναβρήτε με όσους είχατε παρεξηγηθεί ή απομακρυνθεί. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές. Όσοι είστε μόνοι, η γοητεία σας θα είναι έντονη αυτές τις μέρες και θα δεχτείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον περίγυρο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Υδροχόος

Αν δεν δείτε τα πράγματα με την μεγάλη ευαισθησία που διαθέτετε, θα μπορέσετε να είσαστε αντικειμενικοί και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Αποφύγετε όσο είναι δυνατόν να έρθετε σε σύγκρουση και σε σκληρές αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Οι μετακινήσεις οι συζητήσεις και ενδεχομένως τα ταξίδια που σας επιφυλάσσει αυτό το διάστημα είναι πολλά. Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες δεν θα σας ενθουσιάσουν πολυ με αποτέλεσμα να μην προχωρήσετε καθόλου. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι, το χαρτοφυλάκιο σας χρειάζεται αναδιάταξη.

Ιχθείς

Στα αισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ξαφνικές καταστάσεις θα συμβούν και θα δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα με τον σύντροφο σας. Στα οικονομικά σας περιορίστε έξοδα και σπατάλες και προσπαθήστε να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα, για να έχετε όταν τα χρειαστείτε. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο που υπάρχει και να μην δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια. Στον ερωτικό τομέα αποφύγετε ανταγωνισμούς με το σύντροφο σας. Τα έσοδα μπορούν να αυξηθούν αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/ixthis.php" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ