Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Σαλαμίνα -Στην περιοχή Κανάκια - iefimerida.gr

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Σαλαμίνα -Στην περιοχή Κανάκια

Πυροσβεστική Υπηρεσία (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στα Κανάκια της Σαλαμίνας, λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική.

Αμεσα κινητοποιήθηκαν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 1 Ε/Π.

Η φωτιά καίει αγροτοδασική έκταση.

Σώμα Ελλήνων Προσκόπων: Εκκενώθηκε με ασφάλεια η κατασκήνωση

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ανακοίνωσε ότι συνολικά 54 μέλη (38 ανήλικα, 16 ενήλικα) του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.) εκκένωσαν προληπτικά και με ασφάλεια τον χώρο της κατασκήνωσης που πραγματοποιούσαν στα Κανάκια Σαλαμίνας, ύστερα από μικρής έκτασης πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε σκουπιδότοπο της περιοχής και η οποία έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Τα μέλη του Σ.Ε.Π. μεταφέρθηκαν με πούλμαν στο Δημοτικό Σχολείο Αιαντείου όπου και θα διανυκτερεύσουν και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Οι γονείς των παιδιών έχουν πλήρη ενημέρωση από τους Αρχηγούς.

Το Σ.Ε.Π. ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Σαλαμίνας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση υποστήριξη και την μεταφορά των μελών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαλαμίνα φωτιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ