Σαρώνουν οι ληστές στην επαρχία - iefimerida.gr

Σαρώνουν οι ληστές στην επαρχία

Σαρώνουν οι ληστές στην επαρχία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθημερινά φαινόμενα είναι πλέον οι κλοπές και οι διαρρήξεις στην Πάτρα. Κακοποιοί εισβάλλουν σε σπίτια και καταστήματα. Μόλις χτες δράστες παραβίασαν δύο κλειδαριές ασφαλείας σε κεντρική είσοδο καταστήματος και άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή 1.500 ευρώ.

Σε άλλη περιοχή της Πάτρας, άγνωστοι διέρρηξαν μια μονοκατοικία ώρα που έλειπαν οι ιδιοκτήτες και την έκαναν άνω- κάτω ψάχνοντας για χρήματα και κοσμήματα. Αφού βρήκαν και άρπαξαν 1.400 ευρώ και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Στο Ρίο διαρρήκτες εισέβαλαν σε ένα εξοχικό στην περιοχή και άρπαξαν 800 ευρώ, 1.000 δολάρια και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ.

Και στο Αγρίνιο όμως οι αστυνομικοί δεν προλαβαίνουν να μεταβούν στα σημεία που σημειώνονται και ληστείες και ενημερώνονται και για νέα χτυπήματα κακοποιών. Χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό παράδειγμα, όπου μέσα σε λίγη ώρα, δυο καταστήματα και ένα σπίτι έγιναν στόχοι διάρρηξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ